Александър Томаш е новият треньор на Локомотив Пловдив

7 Dni Sport11.04.2022
Александър Томаш Цска Берое 8

Александър Томаш поема “Локомотив” (Пловдив). 43-годишният специалист е постигнал договорка с новите собственици на “черно-белите” и днес ще бъде представен официално на “Лаута” като старши треньор на “смърфовете”.

Томаш ще работи със своя екип, в който влизат Константин Мирчев и Тодор Кючуков.

От клуба обявиха официално раздялата с бившия наставник Александър Тунчев. “На 3 април старши треньорът Александър Тунчев подаде своята оставка. Ръководството на “Локомотив” (Пловдив) реши да уважи това му искане.

Благодарим на треньорския щаб (Александър Тунчев, Красимир Петров, Георги Илиев и Витомир Вутов) за тяхната работа и им пожелаваме успехи в бъдеще.

Отборът беше временно воден от легендата на “Локомотив” Христо Колев-Бащата, като под негово ръководство “черно-белите” надиграха ЦСКА и победиха с 2:0. Благодарим му, че се отзова в този момент”, обявиха от клуба. И анонсираха представянето на новия треньор днес в 15 часа.

Оставилият добри впечатления с работата си в “Берое” и “Етър” Томаш ще дебютира начело на “Локо” (Пд) в петък, 15 април, на “Лаута”.

В момента “черно-белите” се борят за седмото място в Първа лига и участие в баража за евротурнирите.

„24 часа“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ