Светльо Вуцов се закани на ЦСКА

Царско село - Славия, Светослав Вуцов

Титулярният вратар на Славия Светослав Вуцов гледа по телевизията днешното гостуване на отбора си във Враца срещу местния Ботев. 19-годишният талант не попадна в групата за двубоя от последния кръг на редовния сезон в Efbet Лига, а Златомир Загорчич гласува доверие на дебютанта Николай Кръстев.
БЛИЦ се свърза с Вуцов-младши, който обясни причината за отсъствието му във Враца.

Светльо даде коментар и за предстоящия първи полуфинал с ЦСКА за Купата на България – на 12 април (вторник) от 19:00 часа на стадиона в „Овча купел“.

„Гледам мача с приятели в Студентски град. Не пътувах с отбора за Враца, защото имам 4 жълти картони и при евентуален пети днес, ще съм наказан за полуфинала с ЦСКА. Да, всеки мач е важен, но Купата е приоритет на Славия. Важно е да не ме накажат и да мога да пазя срещу ЦСКА“, каза Светльо Вуцов пред Блиц.

„Излизаме срещу тях за победа, както във всеки двубой. Ще се стремим да вземем добър резултат от първия мач. Пределно мотивирани сме, очакваме подкрепа от трибуните, въпреки че ще играем в работен ден – вторник. Искам отново да направя силен мач срещу ЦСКА и да ги отстраним. А на финала каквото сабя покаже“, добави националът.

„Надявам се съотборниците ми да спечелят гостуването във Враца и без мен. Заместникът ми днес Ники Кръстев е добър вратар, беше и в Левски, стигна и до националния отбор. Справя се отлично“, добави Светослав Вуцов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ