Президентът на Ботев (Враца): Надявам се колумбийците да бъдат на линия

Локомотив София - Ботев Враца,

„До края на сезона треньор на Ботев (Bp) ще бъде Ивайло Димитров. Той е човек, който милее за отбора и познава добре играчите. Остават още малко мачове и преценихме, че Димитров ще поеме клуба в този труден момент“, обяви президентът на Ботев (Bp) – Христо Илиев пред „Мач Телеграф“.

„След края на сезона ще мислим дали той ще остане начело на Ботев Враца, или ще се търси друг вариант. Той се съгласи и ще води момчетата. Доволни сме от работата и на помощник-треньора Радослав Боянов, както и от Илиян Василев. Те полагат много усилия отбора да си стъпи на краката и да остане в Първа лига, каквато е нашата цел“, добави той.

„Славия са един много качествен отбор с добри играчи. Ще бъде труден мач, но ние сме подготвени. Момчетата тренират и всички са здрави“, каза Илиев. Той коментира ситуацията с некартотекираните все още Браян Переа и Федерико Бариос.

„Надявам се колумбийците да бъдат на линия за плейаутите и да помогнат на клуба да се спаси и да остане в Първа лига. Всичко е подготвено, но за съжаление много дълго

време вече се забиваха техните картотеки. Браян ще бъде от голяма полза на тима, той все пак е играл в Лацио и си личи класата му. Скоро се надявам да я демонстрира и на терените в България“, добави той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ