Венци Стефанов потвърди новина за билетите на ЦСКА

венцислав_стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов потвърди обявената по-рано днес от Иван Велчев-Кюстендилеца новина, че феновете на ЦСКА ще плащат по 20 лева за билет за полуфинала за Купата на България. „Белите“ приемат „червените“ във вторник от 19:00 часа на стадиона в „Овча купел“.

„Да, по 20 лева ще са билетите, а не както първоначално смятах да са по 50 лева. Аз така реших. Правя компромис заради читавите фенове на ЦСКА“, каза Стефанов пред Блиц.

„Ще правят шествие ли? Където искат да ходят и да правят каквото искат. Само да не чупят стадиона. В България толкова много простотии се случват всеки ден, че нищо не ме учудва вече. Но нали знаете – който чупи, после купи“, продължи босът на Славия.

„Ще им дадем билети колкото искат“, добави Венци Стефанов.

„Нека се концентрираме към футбола вече. Да не се занимаваме с палатки, протести… Бербатов и екипът му говорят само глупости, Петър Величков пък се крие и не можем да му връчим покана за предстоящия Изпълком. Toй го прави нарочно, за да може после да пуска жалби в съда срещу БФС. Хората вече се отвратиха от тези неща. Искат футбол, спорове на терена, а не подобни простотии. Нека развиваме школите, да създаваме таланти, терени, това е молбата ми“, добави Стефанов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ