Хебър тресна Спартак (Вн) в дербито на Втора лига

хебър2

Хебър се наложи над Спартак (Вн) в мач от 30-ия кръг на Втора лига. На стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик домакините се наложиха с 2:1.

По този начин възпитаниците на Николай Митов прекъснаха черната си серия от загуби, докато тази за „соколите“ продължава.

Хебър поведе още в 9-ата минута. След центриране от фал на Евгени Игнатов, Томислав Папазов засече с глава от границата на вратарското поле за 1:0.

Спартак можеше да изравни 10 минути по-късно. При скоростна контра Мехмед Сабри се отскубна сам срещу вратаря и стреля, но Дебърлиев успя да избие.

След час игра Спартак остана с човек по-малко. Веселин Любомиров фаулира Георги Каракашев, за което получи втори жълт и съответно червен картон.

Хебър се възползва моментално от численото си предимство и 5 минути по-късно удвои аванса си. Олег Димитров нахлу в наказателното поле, след което подаде на връхлитащият вляво Евгени Игнатов, който с плътен шут направи 2:0.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ