Разсекретиха секретния план на Станимир Стоилов в Левски

7 Dni Sport06.04.2022
Черно море - Левски, Станимир Стоилов

Старши-треньорът на Левски – Станимир Стоилов подписа договор с клуба на 1-ви септември и веднага започна да гради основите на своята нова „синя“ приказка. Феновете на клуба са свидетели как с малки, категорични и безкомпромисни стъпки той дърпа клуба нагоре. Тази промяна е на две нива, както на терена така и извън.

Мъри и Наско Сираков успяха да активизират феновете, които пишат рекорд след рекорд в помощта си за клуба. На терена ситуацията е същата. Възхода се вижда след всеки цикъл на тренировки. Новите попълнения са истински находки, а те дойдоха в клуба почти за без пари. Всички до един без трансферна сума.

При поблеми в клуба той е безкомпромисен и слага Левски на първо място, не прави компромиси. Поредно доказателство затова е решението му за Здравко Димитров и Димитър Костадинов. Подобен бе казуса и с Борислав Цонев, който пък не искаше да намаля заплатата и напусна в посока Украйна, за да се овзове после в Славия.

Всичко това е част от плана на Станимир Стоилов за възход и стабилизиране, което после да премине в „синя“ приказка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ