Стойчо е бесен. ЦСКА се разделя с нападател.

7 Dni Sport05.04.2022
Стойчо Младенов,

Старши-треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов, както и изпълнителния директор Филип Филипов са меко казано подразнени от случка в клуба. ЦСКА ще се раздели със 17-годишния офанзивен халф Георги Чорбаджийски през лятото, съобщават колегите от „Тема Спорт“.

Младият полузащитник проведе зимна подготовка с първия отбор и остави добри впечатления с изявите си, но впоследствие постави безумни условия, за да подпише професионален договор с клуба.

По-малкият брат на бившия капитан на армейците Божидар Чорбаджийски поиска контракт все едно е със статут на утвърден играч в тима, въпреки че все още дори не е записал дебют в професионалния футбол. В резултат на това бе отстранен от първия тим и в последните два месеца се подготвя с връстниците си в школата.

През зимата в италианските медии се появи информация, че юношеският национал е подписал с Дженоа. Впоследствие се оказа, че тя не отговаря на истината, но не е изключено именно Италия да е следващият пристан за младия халф.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ