Созопол без шестима за тежкото гостуване на дубъла на Ботев (Пловдив)

Левски - Созопол,

Созопол няма да може да разчита на шестима футболисти за гостуването на Ботев Пловдив-2 в мача от 29-ия кръг на Втора лига на 2 април (събота) от 17:00 часа, съобщиха от клуба.

Венцислав Славов, Михаел Орачев и Росен Андонов пропускат срещата заради наказания за натрупани жълти картони, а Галин Димов, Даниел Андреев и Мартин Димитров са болни от грип.

„Струпаха се проблеми за този двубой и не ни беше лесно през седмицата. Имаме трима футболисти, които ще изтърпят наказание от натрупани жълти картони. Грипната вълна не подмина и нас, като трима от футболистите са болни от грип. Той не подмина и мен, но всичко е наред и вече съм на линия. Познавайки нашите футболисти и треньори, аз знам, че ще дадем всичко от себе си. Ще бъдем много силни, отговорни и най-важното добре подготвени, за да се представим по най-добрия начин. В нашата философия, освен положителен резултат, нищо друго не съществува и не ни интересува“, коментира за официалния сайт на клуба изпълнителният директор Румен Димов.

Созопол а 11-и в класирането с 34 точки, а Ботев Пловдив-2 е 13-и със 7 точки по-малко.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ