Сашо Станков с нова порция скандални истини срещу Емо Костадинов: Писна ми да мълча

7 Dni Sport01.04.2022
България - Северна Ирландия, Емил Костадинов

Александър Станков потвърди, че постът му във Фейсбук, чрез който разкри, че Емил Костадинов му дължи 300 хиляди евро, е автентичен.

И коментира какво ще последва, ако Емил Костадинов заведе дело, както се закани.

„Достатъчно се раздуха вече случаят, нека не наливаме още масло в огъня. Но всичко написано от мен е истина. Иначе няма от какво да се притеснявам, въпреки че толкова години мълча, а семейството ми страдаше. Разберете, че това е болна тема. Все пак ставаше дума за близък човек, който явно не е имал никога намерение да ми връща, парите. 11 години да водиш дела с него е неприятна история. От всичкото това нещо съпругата ми получи диабет. Защото, докато мен ме нямаше тук, а бях на работа в Китай, тя му даде голяма част от парите.

Да сте били приятелско семейство, да си искал да помогнеш, а да ти тръгнат на измама и да водиш дела дълги години… Една част от парите ми ги е върнал, сега се водят дела за друга част. Мълчах само и само да му пазим на този другар имиджа. Но ми дойде до гуша. Нека да заведе дело. Тогава ще излязат още много неща. Но както и да е – това е достатъчно за момента. Трябва обаче да е наясно, че ми писна да мълча“, каза Станков пред „Тема Спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ