Щастлива новина споходи Владо и Милена на 1-ви април, сият от щастие

7 Dni Sport01.04.2022
Милена Тодорова, Владимир Илиев

Владимир Илиев, Милена Тодорова, Васил Зашев и Константин Василев завършиха републиканското по биатлон с по три титли. Те спечелиха дългите дистанции при мъжете, жените, младежите и юношите.

Единствено размествания имаше при по- младите при дамите. След две сребра олимпийката ни Лора Христова успя да изпревари Валентина Димитрова благодарение на по-добрата си стрелба. Тя направи с 2 наказателни минути по-малко от съперничката си и така спечели златото.

При по-големите Симона Василева взе втората си титла в битката с Десислава Джаджарова. И двете бяха с по 7 наказателни минути, но Симона бяга с около минута по-бързо.

При мъжете в стартовия списък бе и бившият национал Михаил Клечоров, който обаче не взе участие.

С това сезонът на биатлонистите ни приключи. Предстои изборно събрание на федерацията на 14 април, след което най-вероятно ще трябва да се избират и нови национални треньори, след като няма как да се извадят Шенгенски визи за руските специалисти заради войната.

„24 часа“ 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ