„Григоре прочети това. Длъжен си.“

7 Dni Sport31.03.2022
Григор Димитров

През вчерашният ден публикувахме текста на Разан Джумеров, който меко казано подходи агресивно към най-добрия роден тенисист Григор Димитров. Повече може, да прочетете в материала, който е в нашия сайт.

По този въпрос с нас се свърза Йордан Зуковски, който желае, да бъде публикувано и неговото мнение по същата тема.

Ние го правим и публикуваме без редакторска намеса:

„Подразнен по приятен начин от текста на Разан, искам да публикувате и моя. Моето писмо до Григор е със по кратко заглавие „Григор прочети това. Длъжен си.“. Нямам илюзията, че ще го прочете, но искам поне вашата аудитория, да го направи. Започвам. Григоре всички знаем успехите ти няма да ги изброявам, но по-добре се знаят неуспехите ти, знаеш ли защо, защото българите сме такива. Такава е нацията ни и това е най-тъжното. Всички знаем приказката за съсета. „И аз не съм добре, но поне на Вуте му е зле.“. Това е положението. Няма да навлизам в подробности, защото това е най-важното, което избистря ситуацията и това изляние на Джумеров. Подкрепям те Гришо знам, че ти ще ни радваш още много и си горд с България, а това ми е достатъчно.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ