Хубчев размаха пръст на чужденците в Берое

Славия - Берое, Петър Хубчев

Треньорът на Берое Петър Хубчев е поставил ултиматум към част от чужденците, съобщава „Тема спорт“. Той държи те да повишат формата си и в мачовете до края на първенството да покажат, че имат място в състава за следващия сезон. Това важи в пълна сила за защитниците Кевин Тапоко и Амит Битон. Първият вече записа 3 мача за заралии. 27-годишният французин обаче се появяваше на терена в Първа лига като смяна и досега не е стартирал като титуляр.

Израелецът Амит Битон, който се присъедини към тима, след като разтрогна договора си с Апоел Беер Шева, все още чака дебюта си за старозагорци.

Берое се готви за гостуване на ЦСКА. Двубоят на „Армията“ е в събота, 2 април, от 20:00 часа. Преди паузата в първенството отборът, воден от Петър Хубчев, сложи край на негативна серия, след като победи с 1:0 у дома ФК ЦСКА 1948. Така заралии запазиха шансове за попадане в Топ 6.

Вчера официалният магазин на Берое, както и онлайн версията му възобновиха работа. Фен магазинът, който се намира на стадион „Берое“, ще бъде с ново работно време – от понеделник до петък между 14 ч. и 18 ч. Магазинът ще бъде отворен и по време на домакинските срещи на „Берое“. Онлайн магазинът продължава да бъде на адрес shop.beroe.bg и е с актуализирани цени и наличности


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ