„Искам да знаете, какъв договор подписа Георги с Левски. Това няма да остане скрито.“

7 Dni Sport30.03.2022
Георги Миланов,

Левски финализира страхотен удар. „Сините“ преподписаха с голямата си звезда Георги Миланов. Халфът е казал „да“ на „сините“ заради треньора Станимир Стоилов, съотборниците му и най-вече феновете.

Георги Миланов е направил огромен жест към Левски, след като се е съгласил на сериозно намаление на заплатата. Според първия договор на халфа със „сините“, подписан миналото лято, заплатата му е била 15 000 евро.

По новия тя ще е доста по-ниска.

„Георги Миланов продължи договора си с Левски. Миланов е част от представителния отбор на Левски от лятото на 2021 година. Със „синята“ фланелка има 20 мача, в които е отбелязал 4 гола. Левски пожелава на Георги много победи и щастливи мигове с любимия клуб“, съобщиха „сините“.

От „Герена“ не разкриха за какъв период е договорът на Георги Миланов. Според информация на „Мач Телеграф“ контрактът е за един сезон и изтича през лятото на 2023 година.

„Братя левскари искам да знаета какъв договор подписа Георги Миланов с Левски. Той си намали заплатата драстично, за да играе в нашия клуб и да помага на отбора. Тази новина не трябва, да минава без да бъде забелязана. Такива жестове отсяват „сините“ сърца между „лаладжиите“. Да го поздравим.“, пише пък Иван Стойканов в голяма „синя“ група.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ