Звездата на Черно море е с контузия

7 Dni Sport30.03.2022
илиан_илиев

Един от най-популярните и добри играчи в селекцията на Илиян Илиев – Стефан Велев има травма и не може да тренира пълноценно с групата. Надеждите на треньорския щаб обаче са, че той ще се оправи и ще е на линия за домакинството на Ботев (Враца) в понеделник. Наказан за този двубой ще бъде Даниел Димов.

Заради многото ангажименти с различни национални отбори, Илиан Илиев привика още четирима юноши в първия състав. Те взеха участие и в двубоя с Фарул Констанца миналата седмица.

Това са Петър Иванов, Берк Джевджет, Наско Янков и Иван Томов от състава на „Моряците“ до 19 години, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

Дори и с тях обаче групата на Черно море е от едва 16 души. В мъжкия национален отбор е вратарят Иван Дюлгеров, при младежите са Виктор Попов, Мартин Дичев и Велислав Василев, при юношите е Ники Златев, а Матиас Курьор е повикан за представителния отбор на Мартиника.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ