Истината за приема на Младенов в болница. Ники Александров: Вече не е тайна, ще ви кажа

7 Dni Sport29.03.2022
Ники Александров, Стойчо Младенов

Приближеният до ЦСКА журналист Николай Александров разсекрети малко подробности около престоя на Стойчо Младенов в болница по време на лагера на „червените“ в Анталия, Турция през зимата .

„Дълго време една информация се прикриваше. Тези дни излезе така, че вече не е тайна, че Стойчо Младенов прекара близо седмица в болница по време на основната част от лагера на отбора в Анталия. Причината е инфекцията COVID. Там се случи. Половината закъснели, единия изпуснал самолета, Кайседо го нямаше почти целия лагер, беше с Еквадор. Онзи се контузи, тоя си тръгна, заваля сняг през цялото време, пропаднаха контроли. Някак си не беше, както трябва този лагер за мен. Не беше както трябва по ред причини.“, сподели Александров в YouTube канала на „CSKA FAN TV“.

С тази си информация той потвърди, че Стойчо Младенов е имал здравословни проблеми по време на лагаера и допълни за своите впечатления. Журналиста сподели, че според него ЦСКА не се е представил и добре на трансферния прозорец през зимата.

Припомняме Ви, че ЦСКА привлече двама играчи. Атакуващите футболисти Маурисио Гарсес и Браян Морено. Съотвено бяха продадени Карол Метс в Швейцария и Пламен Гълъбов в Израел.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ