Стойчо Младенов ще обиграва новите в ЦСКА в контролата със Спортист

ЦСКА - Ботев Враца, Жорди Кайседо, Георги Йомов, Юрген Матей, Стойчо Младенов, Георги Велинов

ЦСКА среща втородивизионния Спортист Своге в контрола на клубната си база в Панчарево. „Червените“ и „шоколадите“ ще стартират проверката помежду си в 16:30 часа.

През последните седмици тимът от Борисовата градина въобще не се представя убедително. Отборът е в серия от три мача без победа в efbet Лига, като направи нулеви равенства срещу Левски и Царско село, а впоследствие загуби с 0:2 визитата си на Ботев Пд на Коматево. Последният успех за 31-кратните шампиони, в който и да е турнир дойде за Купата на България, където на четвъртфиналите бе победен Локомотив Пловдив с 2:0 на стадион „Българска армия“.

Днешната контрола със свогенския тим ще послужи на новите в тима на Стойчо Младенов да се напаснат по-добре с останалите си съотборници. Припомняме, че през тази зима с ЦСКА парафираха Маурисио Гарсес и Браян Морено. Първият вече записа няколко срещи, като дори отбеляза едно попадение на Ботев Враца, докато колумбиецът има само около 25 минути срещу Ботев Пловдив.

През седмицата с първия състав тренировки започнаха капитанът на формацията до 17 години на „червените“ – Наско Цеков, както и прекаралият 7 години в школата на Монако Костадин Анев. Очаква се и двамата да получат достатъчно игрово време срещу втородивизионния клуб. Вероятно на терена ще видим и Федерико Варела, който над месец време лекуваше травма.

ЦСКА се намира на втора позиция в таблицата в efbet Лига, с 49 точки. Спортист Своге пък е десети във втората ни дивизия с 36 пункта.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ