След срамната новина за Левски, Мъри разсекрети цялата истина

7 Dni Sport26.03.2022
Левски - Созопол, Станимир Стоилов

Седмицата на Левски бе белязана от грозна и срамна случка, а именно отстраняването на Здравко Димитров и Димитър Костадинов от първия отбор. Причината е хазарт.

Цяла седмица излиза информация за случая, а сега Станимир Стоилов – Мъри за първи път коментира случилото се след, като е нареди футболистите да бъдат отстранени.

„Здравко Димитров и Димитър Костадинов са отстранени от отбора най-вече заради непрофесионално отношение към работата. Имат си неща, които трябва да изчистят в личния живот. Аз никога няма да правя компромиси към професионализма към Левски. Ако ще и петима играчи да останат, ще играем с юноши.

Мисля, че младите са на добро ниво. Имаше играчи, които още нямат и 16 години. По–големи забележки мога да имам към по-големите, но най-малките се стараят много. Правим усилия, и то не малки, за да развиваме ДЮШ на клуба. Пътят на Левски може да се окаже най-лесен със собствените кадри, но виждате, че в българския футбол много трудно създаваме футболисти”, каза още той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ