Взеха решение за Яник Вилдсхут в ЦСКА

7 Dni Sport25.03.2022
Яник Вилдсхут

С изявите си нападателя на ЦСКА – Яник Вилдсхут се превърна в персона нон грата на стадион „Българска армия“.

Нидерландецът със суринамски корени дойде с прекрасна визитка, но изявите му са в контраст с нея. Въпреки многото шансове, които той получава към момента цялостната оценка за представянето му не е добра. Бърз, с много добра техника за родните стандарти, но ялов пред гола и асистенцията.

37 мача, 1 гол, 4 асистенции това е статистиката на Яник към насоящия момент през зона. Попападението бе срещу Рома в София през декември. Самият той призна, че не е знаел, как да се зарадва от изненада, когато е видял, че отбелязва.

Напдадките срещу играча не са малко и в ЦСКА са взели решение за играча, което е следното. За да получава шансове през сезона и следващата кампания Яник Вилдсхут, трябва да ги заслужи и то с голове и асистенци, такава каквото е работата на едно крило на терена.

В последните няколко мача Яник изтърва чисти положения едно във Вечното дерби и едно срещу Ботев в Коматево. Към момента изглежда, че Яник ще изпълни договора си и ще продължи и през сезон 2022/23 в ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ