Капитанът на младежките ни национали призна: Фен съм на ЦСКА

младежки_национален_отбор

Капитанът на младежкия национален тим Владимир Николов даде любопитно интервю в компанията на съотборника си Силвестър Джаспър за предаването „Домът на футбола“. В петък селекцията на Александър Димитров приема Нидерландия в евроквалификация, а на 29 март гостува на Уелс.

„Със Силвестър бяхме в една стая на миналия лагер, когато беше дебютант. Явно съм свършил добра работа щом той се е почувствал добре, все пак съм и капитан на отбора. Освен да тренираш добре, трябва и да се социализараш.

От две години живея извън България и затова говоря много по телефона – със семейството ми, с приятелката и с приятели. Така не ми тежи, че съм сам в чужбина. Вечер обичам да играя на ФИФА, а и това ми помага да се забавлявам и отпускам.

Предстоят ни две много важни срещи и се надявам да покажем добра игра и позитивни резултати. Това ще ни помогне да тръгнем в добра посока. Това че Нидерландия са световна сила, не значи, че ще излезем и ще им дадем победата без борба.

Горд съм да играя за България, както и изключително щастлив. Още повече, че малко момчета имат тази възможност.

В България симпатизирам на ЦСКА заради родителите ми, които са бивши спортисти на този клуб. Иначе съм фен на Реал Мадрид, заяви нападателят на Адмира Вакер.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ