Поразяващият: Напускам ЦСКА

7 Dni Sport23.03.2022
Локомотив София - ЦСКА, Анатоли Нанков, Стойчо Младенов

Отборът на ЦСКА и спортно-техническото ръководство на клуба по всяка вероятност ще се раздели с Греъм Кери, пишат колегите от „Мач Телеграф“. Асът известен с прякора „поразяващият“ заради силния си ляв крак е уведомил ръководството, че няма да поднови своя контракт.

Той все пак си е оставил вратичка, като ще даде своя окончателен отговор в края на април.

Но почти всички на „Армията“ са убедени, че той се връща на Острова.

Кери дойде на „Армията“ през лятото на 2019 г. от Плимут, където навярно ще заиграе отново от лятото. 32-годишният футболист изигра най-силните си мачове миналото лято по похода към групите на Лигата на конференциите, като отбеляза много красиви и важни голове на Осиек, два на Виктория Пилзен, а вкара и на Рома на „Олимпико“.

Кери не игра в последния мач на ЦСКА – гостуването на Ботев Пд, тъй като имаше проблеми с настинка. До момента халфът е изиграл общо 98 мача за ЦСКА, в които е вкарал 11 гола. Те са разпределени така: 66 срещи (6 гола) в Първа лига, 10 за Купата на България и Суперкупата, както и 22 двубоя с 5 гола в евротурнирите.

Така че съвсем скоро Кери ще запише своя мач номер 100 с екипа на „червените“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ