Дани Моралес: Не разбирам как някои картотекират за 15 дни, а ние – не

7 Dni Sport22.03.2022
Локомотив София - Ботев Враца, Даниел Моралес

След поражението на Ботев Bp с 0:3 от Пирин през уикенда, старши треньорът на врачани Даниел Моралес даде почивка на играчите до сряда.

„Ще играем с Локомотив в Пловдив в събота и търся силен съперник за втори приятелски мач. С „черно-белите“ играем в 14 часа и се надявам да намерим втори съперник. Ще дам шанс на колумбийците Браян Переа и Томас Мая да играят срещу пловдивчани.

Надявам се след паузата за националните отбори да са на разположение и за официалните срещи. Много време вече се подготвят наравно с останалите, но не мога да разчитам на тях. Те са добри играчи и ще ни помогнат в битката за оцеляване. Има отбори, които за 15 дни успяват да картотекират даден играч, но в нашия случвай отне повече от месец.

Всичко, което се е изисквало от клуба, е направено, но ни бавят от Миграция София. Те трябва след това да пътуват до Полша или Италия, където са най-близките посолства на Колумбия“, сподели Моралес, цитиран от „Мач Телеграф“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ