Легенда на ЦСКА избухна: За какво се взимат толкова чужденци!?

ЦСКА - Локомотив Пловдив, Калоян Кръстев, Иван Турицов, Жеферсон Телес

Ботев Пд уби и последната надежда на ЦСКА за титла през този сезон след като победи с 2:0 на базата в Коматево. „Мач Телеграф“ потърси за мнение легендата на „червените“ Аспарух Никодимов, който сподели вижданията си след срещата и заяви, че дори и да бъде сменен треньорът на „армейците“ Стойчо Младенов, това по никакъв начин няма да промени ситуацията в Борисовата градина.

„Слаб мач срещу отбора на Ботев Пд. Не просто загубихме този мач, но по-притеснителното е, че няма игра. Проблемът не е в треньорите, а в играчите. За тази слаба игра трябва да им се наложат глоби на тези футболисти. Нямат класата за отбор като ЦСКА. От тези, които играха в мача един или двама стават за този клуб. Трябва да ти тупти сърцето за ЦСКА и да имаш морал… За какво се взимат толкова много чужденци, не разбирам. Това е причината да нямаме добър национален отбор. „Червените“ допуснаха грешки на много места. Например второто попадение на Ботев от корнер. Бяха оставили сам играч в наказателното поле. Това е абсурдно, защото топката лети 30-40 метра и имаш достатъчно време да го покриеш.

Истината е, че изходът от тази ситуация е да се инвестират средства в школите. Трябва да се възобновят, за да имаме качествени играчи и добър футбол. Говоря за всички отбори, не само за ЦСКА. Как можеше преди да се получават нещата и да имаме успехи и да вадим играчи. Да участваме и на световни първенства и на олимпиади. Трябва да се промени начинът на работа. Да се инвестира в базите и да се работи с децата. Ще е далеч по-евтино от това да даваш пари за чужденци и техните заплати. Правиш прекрасни бази и работиш с децата от най-ранна възраст. Преди години вадехме играчи и биехме на големи първенства. Проблемът не е в наставника, защото той тренира това, с което разполага. Дори да бъде сменен и да дойде друг, няма да се променят нещата. Няма да помогне смяна на треньора“, сподели Никодимов.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ