ФК ЦСКА 1948 заложи Николай Киров на дузпата!?

Николай Киров

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров-Белия е заложен на дузпата, твърди „Тема Спорт“. Загуба от Локомотив Пловдив в следващия кръг след паузата за националните отбори почти сигурно ще коства поста на Белия. Двубоят е на 3 април (неделя) от 15:15 часа в Бистрица. Поражението от Берое с 0:1 в последния кръг и ремито с Ботев Пд (2:2) преди това пратиха ЦСКА 1948 на 11-а позиция в групата, бореща се за оцеляване. През пролетта съставът на Киров бе надигран още и от Левски – 0:2 в Бистрица.

В последния тур от редовния сезон тимът гостува на Арда. Загуба от смърфовете обаче ще нанесе сериозен удар по амбициите на клуба, който си бе поставил за цел да гони евротурнирите, а е на път да води битка да не е на бараж.

ЦСКА 1948 е сред топ 5 по бюджет в Първа лига и представянето му до момента е сериозно разочарование на фона и на селекцията, и играчите, с които отборът разполага.

Треньорска рокада в тима няма да е новост. Кампанията бе започната от Тодор Киселичков. След това начело застана Мирослав Миндев, за да се стигне и до назначението на Николай Киров-Белия. Изглежда обаче и неговите дни са преброени, като единствено победа над Локомотив Пловдив в следващия кръг може временно да го остави на поста.

Интересното е, че от началото на пролетния дял, вече 5 кръга, няма треньорска рокада в нито един отбор в елита.

В паузата ЦСКА 1948 ще играе контрола с дубъла си, който тази зима бе поет от бившия наставник на Струмска слава Владимир Димитров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ