„Стойчо Младенов се маха тази седмица. Идва нов треньор. Ще бъдем шампиони.“

7 Dni Sport21.03.2022
Стойчо Младенов,

ЦСКА не успя, да реализира попадение в трети пореден двубой и записа загуба от Ботев Пловдив с 2:0, като гост на базата в „Коматево“. Това отприщи с още по-сериозна сила приказки за смяна на Стойчо Младенов, като старши-треньор на „червените“. Разбира се има и такива, които отново го защитават с довода, че се изисква време и специалиста заедно с екипа му трябва, да работят 3 години в отбора, за да се получи това, което всички искат – силен ЦСКА.

Именно такова мнение ще публикуваме. Автор е Кирил Йорданов, който миналата седмица също бе публикуван в сайата ни с доста сходно на това мнение, а мястото е голяма група на ЦСКА.

Публикуваме без редакторска намеса:

„Ако миналата седмица написах, че съм ядосан, сега съм два пъти повече. Защо публиката на ЦСКА осъжда и на моменти се гаври с легендата си Стойчо Младенов? Нямам обяснение, за тези мерзости, които чета. Това бе първа загуба на ЦСКА в официален мач от ноември месец. Четвърти месец подред отбора под ръководството на Стойчо нямаше загуба. Да, разбирам, че искаме винаги победа и най-накрая титла, но реалността е друга към този момент. Няма ли, как да се обедин, да сме зад треньора и екипа му и да го подкрепим, разбирате ли, че това е тласъка, който искат. 5-6 000 на мачове, като този с Царско село и 10-12 000 на мачове, като с Локо Пловдив на „Армията“ ще са „геймчейнджъра“, както казвар в САЩ. Ще бъдат промяната, която ще прави разликата и ни трябва. С тези коментари правим едно. Създаваме напрежение, което идва на тепсия за хората, които меко казано не обичат ЦСКА. Айде да спрем или искате Стойчо Младенов, да се махне още тази седмица и да дойде Алън Пардю. С него ли ще бъдем Шампиони? Айде стига. Искам, да апелирам към доверие и спокойствие в треньора. Причините за тази криза са ясни и те дойдоха от външни фактори. Въпроса е, че ние вътрешните фактори в момента коствено им помагаме на тези мерзавци. Само ЦСКА братя и сестри, вярвам в Стойчо и екипа му.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ