Черно море съсече Славия в добавеното време, Сердюк отново е герой

payimage-525567

Черно море успя да измъкне успеха срещу Славия с 1:0 в последния мач от 24-ия кръг в родната efbet Лига. Авторът на попадението беше Евгений Сердюк, който се разписа в последните секунди на един иначе напълно равностоен мач.

Началните 15 минути не предложиха никакви интересни положения пред двете врати, а съперниците имаха доста затруднения с овладяването на центъра на терена. Ерол Дост опита мерника си от 20 метра, но остана далеч от целта.

Първото голямо положение дойде в 25-а минута. След бърза контраатака на гостите Стефан Велев изведе Евгений Сердюк, който обаче не успя да уцели вратата от много чиста ситуация.

В 36-та минута отново имаше суматоха пред вратата на Славия. Пабло Гарсия отправи далечен изстрел, който затрудни Вуцов, но отбраната се справи, в крайна сметка. Няколко минути по-късно и Мартин Петков видя как негов изстрел не затрудни по никакъв начин Иван Дюлгеров.

В началото на второто полувреме темпото не се вдигна много, а единственото интересно от първите 15 минути бяха два далечни удари на Сердюк и Боби Цонев.

В 69-а минута дойде ново спасяване на вратаря на Славия. Поредната многоходова комбинация на гостите завърши с удар на Матиас Курьор, но Вуцов отрази с вещина. Славия отговори със серия от блокирани удари и неточен такъв на Георги Вълчев в 82-а минута.

Победното попадение дойде в третата минута на добавеното време. След светкавична контраатака Родриго Вилела успя да намери главата на Евгений Сердюк, който от броени метри нямаше как да сбърка за 1:0.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ