Канцлера може отново да се събере с Бруно Акрапович!?

бисмарк_чарлс

Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович следи ситуацията около нападателя на „червените“ Бисмарк Чарлс. Босненският специалист, извел Локомотив (Пловдив) до три трофея, в момента е начело на северномакедонския Шкендия, с който ще участва със сигурност в евротурнирите през лятото.

Той е готов да прибере нападателя, когото привлече на „Армията“ миналата зима, и да го наложи трайно в мъжкия футбол, пише „Мач Телеграф“.

Заради различни проблеми Канцлера, както феновете на ЦСКА наричат ганаеца, не може да покаже потенциала, за който загатваше миналата пролет. През този сезон той все още няма гол в шампионата и е записал само 187 игрови минути в общо 8 срещи.

Акрапович обаче е наясно с качествата на 20-годишния африканец и е готов да работи отново с него, ако „червените“ решат да се разделят с него. Босненецът е наясно и със сумата, която от „Армията“ са платили, за да вземат правата на Бисмарк Чарлс – около 100 000 евро. За Шкендия няма да е проблем да я плати.

Самият треньор обаче все още не е подписал нов договор с клуба от Тетово. Очаква се разговори в тази посока да се водят в предстоящата пауза за мачовете на националните отбори.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ