Изолираха нападател на Левски

Левски - Пирин Благоевград, Здравко Димитров, Билал Бари

Крилото Здравко Димитров е в изолация от тима. Крилото отпадна в последния момент от групата за мача с Разград, след като вдигна температура. Тестовете му за коронавирус са отрицателни, но пък той продължава да изпитва неразположение, информира „Мач Телеграф“.

Иначе Николай Михайлов ще направи опит днес да тренира наравно с останалите. Вратарят има проблем с глезена, който се появи по време на двубоя с Лудогорец.

Той дори бе заменен принудително малко, след като „орлите“ изравниха. Още в понеделник на „Герена“ обявиха, че ще чакат до четвъртък, за да видят дали ще могат да разчитат на него за дербито с Локомотив Сф. Иначе като титуляр, а и с капитанската лента, трябва да излезе Пламен Андреев.

При този вариант резерва ще бъде Йоан Загоров, който е само на 16 години или Михайлов, макар и с проблем. За тренировките пък бе привикан още един играч на пози пост от школата – Атанас Кехайов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ