Азрудин Валентич готви промени за ЦСКА

7 Dni Sport16.03.2022
ФК ЦСКА 1948 - Ботев Пловдив, Азрудин Валентич

Ботев (Пловдив) продължава да удържа третото място в класирането. В неделя жълто-черните обаче приемат втория в класирането ЦСКА, който ще иска да измие срама от нулевото равенство на „Армията“ срещу последния Царско село.

Тимът на Азрудин Валентич обаче също стъпи накриво в предишния кръг – 2:2 срещу ФК ЦСКА 1948.

Пловдивчани успяха да сътворят обрат в Бистрица, след като изостават с 0:1, но след това не задържаха аванса си. Валентич не бе особено доволен от представянето. Затова и ще направи поне две промени в стартовата единайсеторка за домакинството на ЦСКА. В нея ще се завърне Па Конате, пише „Тема спорт“.

Той изненадващо остана на резервната скамейка в последната среща. Конате все пак се появи на терена през второто полувреме, като замени звездата Тодор Неделев. Срещу армейците Па ще действа по левия фланг. На терена ще бъде и привлеченият през зимата Мохамед Брахими.

Бившият играч на Пирин все още не се чувства комфортно с екипа на „канарчетата“, но той се ползва с доверието на Валентич. Сред 18-те за сблъсъка ще бъде и 20-годишният Джак Лейн, който блесна с гол в дебюта си за тима срещу Локо Пд (2:1). Той остана неизползвана резерва срещу ФК ЦСКА 1948.

Младокът обаче ще получи игрови минути срещу „армейците“ в Коматево. Ботев ще влезе в 24-ия кръг с крехък аванс пред четвъртия Черно море. Разликата между двата тима е само 1 точка. При успех в неделя обаче „жълто-черните“ ще изостават само с 6 пункта от втория ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ