Треньорът на Адмира обяви какво е нужно на тима му за чудо срещу ЦСКА

02

Треньорът на Адмира Вакер Ернст Баумайстер, който пропусна гостуването на ЦСКА заради семейна трагедия, сподели, че на неговия отбор са му нужни свръхсили, за да отстрани „червените“ във втория предварителен кръг на Лига Европа. ЦСКА спечели първия мач с 0:3, а реваншът в Австрия е в четвъртък вечер от 20 ч.

„Нуждаем се от позитивен резултат. Ако постигнем нещо повече, то това ще бъде изненада. Нуждаем се от свръхсили, за да отстраним ЦСКА. Вярвайте, че ще опитаме, но мисията е много трудна. Последната загуба от „Рапид“ Виена през уикенда не трябва да носи толкова негативи, тъй като се намираме в много ранен етап от сезона. „Рапид“ бе много силен през първото полувреме, а ние имаме нужда от много корекции в играта си“, каза Баумайстер пред австрийските медии.

„След последните ни игри е важно да направим нещо по този въпрос. Това е ясно, че няма да продължава вечно, но трябва да реагираме бързо, за да не страдаме допълнително“, допълни той.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ