Решителни месеци чакат капитана на Лудогорец

Левски - Лудогорец, Антон Недялков

Добрата новина за националния селекционер Ясен Петров от двубоя между Ботев Bp и Лудогорец беше, че след близо 6 месеца в игра се завърна Антон Недялков. Титулярен капитан на „орлите“, а и първи избор за ляв защитник в „А“ тима. На терена във Враца видяхме, че дори калта и лошите условия като цяло не трогнаха особено 28-годишния Недялков и той влезе здраво в битката. Все едно не е лекувал контузия половин година. Както казват за него: „Той си е такъв, такъв е и неговият стил – да дава винаги всичко от себе си“.

Очаква се Недялков да бъде титуляр утре срещу Левски. Но това дерби няма да бъде големият тест за него. Истината е, че той влиза в решителни 2 месеца за своята кариера. Ако е здрав, не се съмняваме, че ще покаже най-доброто и бързо ще влезе във форма, но той трябва да гледа по друг начин на нещата. Че със силно представяне до края на сезона ще може да направи желания трансфер в Европа. Да, наясно сме, че многото отбори, които го искаха миналото лято, сега са се отдръпнали, което е логично след толкова време извън терена. Но дори и той да отиде в по-скромен отбор на Запад, поне ще може за изпълни своята мечта да играе в Европа. Факт е, че и да остане в Лудогорец няма да му е никак зле.

Но с разградчани постигна почти всичко. Реално не е влязъл само в Шампионската лига. Но и да остане при „орлите“, няма гаранции, че това ще се случи. На 30 април Недялков ще навърши 29 години, така че задаващото се лято ще е преломно за неговата кариера.

„Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ