Истината за ситуацията на Калоян Кръстев в ЦСКА

7 Dni Sport10.03.2022
ЦСКА - Динамо Москва, Калоян Кръстев

Отборът на ЦСКА се готви на базата си на „Панчарево“ за следващия си мач от efbet Лига срещу Царско село. Двубоя е насрочен за събота /12.03/ от 17:30 часа. Очаква се в този двубой „червените“, да играят с променана схема, а именно 4-4-2 с двама нападатели. Именно тази новина през седмица отново породи дискусии, какво се случва с Калоян Кръстев, който дойде с големи амбиции на „Българска армия“, а към момента е изиграл 11 официални мача и все още очаква своя първи гол.

Към момента Калоян Кръстев е напълно здрав, след като изкара настинка преди около месец, която „армейците“ изиграха мач контролна среща, а съперник пак беше Царско село. Тогава той не успя, да присъства на представянето, но след като оздравя отново навлезна ритъм и дори взе участие в няколко мача. Последния такъв бе Вечното дерби срещу Левски, като Калоян се появи в третата минута на продълженията на мястото на Жорди Кайседо.

Все пак се очаква в схемата с двама нападатели да започнат Жорди Кайседо и Бисмарк Чарлс, който е втори избор на Стойчо Младенов за таран на „Армията“. Може би и Калоян Кръстев ще получи шанс през второто полувреме.

Заговори се усилено, че Кръстев ще премине чрез бартерна сделка в Ботев Пловдив през лятото, а срещу неговия подписа ЦСКА ще получи Па Конате, който пък от своя страна трябва да замести почти сигурно напускащия Брадли Мазику.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ