Тервел Замфиров и Теодора Пенчева са №1 в паралелния слалом за купа „Пампорово“

7 Dni Sport10.03.2022
Screenshot 2022-03-10 at 17.40.46

Тервел Замфиров (Юлен) и Теодора Пенчева (Амер Спортс) спечелиха днешните стартове в паралелния слалом за купа „Пампорово“, които са от календара на ФИС.

Организатори на стартовете на 9 и 10 март на писта „Стената“ в родопския курорт бяха БФски и Пампорово АД.

При мъжете днес Замфиров се наложи на финала над съотборника си Александър Кръшняк. В малкия финал победата бе за Димитър Ганичев (Амер Спортс).

При жените Теодора Пенчева победи на финала Савина Димитрова (Юлен). Трета е Андреа Коцинова (Блейд). В паралелния гигантски слалом проведен на 9 март първи при мъжете е Кристиян Георгиев (Юлен), а при жените Теодора Пенчева (Амер Спортс). Най-добрият ни състезател в сноуборда Радослав Янков не участва, защото вече е в Пианкавало (Италия) за престоящия на 12 март старт за Световната купа в дисциплината паралелен слалом. Призьорите от двата дни за купа „Пампорово“ бяха наградени от Георги Бобев, вицепрезидент на БФСки, Виктор Гичев, директор на състезанието и Стефан Присадов СК „Пампорово“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ