Левски отмъкнал новата си перла под носа на ЦСКА

Левски - Локомотив Пловдив, Филип Кръстев

Полузащитникът на Левски Филип Кръстев, който е един от основните козове на наставника на тима Станимир Стоилов, е бил предложен на ЦСКА, преди да подпише със сините. Това разкриха пред Тема Спорт“ близки до играча. Юношата на Славия премина под наем на стадион „Георги Аспарухов“ в края на януари.

През юни 2020 година Кръстев парафира договор с белгийския Ломел, който е част от групата, собственик на Манчестър Сити. От сателита на гражданите младокът бе преотстъпван по-следователно във френския Троа и нидерландския Камбуур. През декември мениджърите на полузащитника са влезли в контакт с представител на ЦСКА, като целта им е била да проучат възможността той премине на „Българска армия“ и какво игрово време би получавал при това положение. От Борисовата градина обаче не са дали бърз и категоричен отговор дали ще разчитат на Кръстев като титуляр. Именно това наклонило везните в посока Левски, тъй като не е тайна, че халфът бе основна трансферна цел не Станимир Стоилов още при неговото завръщане на „Герена“. Филип Кръстев облече синята фланелка без финансови задължения на клуба към него, а заплатата му изцяло се поема от консорциума, който държи контрола в Манчестър Сити.

Младият полузащитник бил предлаган на ЦСКА и преди това, първо през миналата зима и след това през лятото.

Откакто е на „Герена“, Филип Кръстев се превърна в основен футболист на сините и вече се отчете с едно попадение, което дойде при победата над Локо Пд с 2:1.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ