Гриша Ганчев отказа 1 000 000 лв за 150 дни. Издаде заповед в ЦСКА.

7 Dni Sport08.03.2022
Христо Стоичков Коктейл книга Гриша Ганчев (23)

Ръководството на ЦСКА и частност главния акционер в клуба Гриша Ганче са отказали оферта на Ривър Плейт през миналия месец за еквадорския национал Жорди Кайседо, съобщи агентът на нападателя Ернан Банато за местното издание „Бола ВИП“.

Банато обясни, че причината за това е била свързана с желанието на аржентинския футболен гранд за привличане на Кайседо под наем, което е отхвърлено от управата на „армейците“.

Сумата е била около 500 хиляди евро /близо 1 000 000 лева/ до лятото /т.е договор за 5 месеца/.

От „Българска армия“ са предпочели да запазят играча в състава си и да изчакат евентуално предложение за неговата продажба. 24-годишният еквадорски таран реализира 20 гола в 35 мача на „червените“ от началото на сезона и според информациите от ЦСКА са му поставили трансферна цена от 5 милиона евро.

С това си решение Гриша Ганчев е дал знак и заповед, че за него е по-важно изграждане на отбор, който да пребори Лудогорец от колкото, да прибере сума от подобно измерение.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ