Разсекретиха истината за опороченото Вечно дерби Левски – ЦСКА

7 Dni Sport07.03.2022
Левски - ЦСКА, Станимир Стоилов

Левски и ЦСКА изиграха мач от 22-ият кръг на efbet Лига, не успяха да се победят, поделиха точките и по този начин дадоха шанс на Лудогорец, да се откъсне комфортно на върха с 6 точки преднина.

Любопитно е, че на „сини“ и „червени“ бе разрешено, да играят при заснежени условия, а мача на Лудогорец във Враца срещу Ботев бе отложен за 24 часа. Това е първото решение, което вбеси феновете и на двата столични гранда.

Запалянковците на Левскки имат и още една причина, да са бесни. Това са думите на собственика на клуба Наско Сираков, които разсекрети след последния съдийски сигнал:

„За футбол трудно може да се говори. Поздравявам футболистите ни за характера. На този терен нито видяхме докъде сме стигнали, беше битка, борба.

Само да отбележа, че главният съдия е обидил един от нашите играчи, нарекъл го е „палячо“. И да му кажа на господин пластмасов, той не е Железов, че единственият палячо на терена днес беше той. Най-големият палячо“, заяви Сираков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ