Разсекретиха тайния план на Стойчо Младенов за Вечното дерби

7 Dni Sport05.03.2022
ЦСКА - Левски, Стойчо Младенов

На 06.03 в 14:30 часа Левски приема ЦСКА, като символичен домакин на стадион „Васил Левски“ в поредно издание на Вечното дерби. В часовете преди срещата се усеща по-силна активизация от „синята“ част на България. Към момента те водят убедително по закупени билети, като бройката им вече надхвърля 10 000, а тези в „червено“ са под 5 000.

Въпреки това се очаква, „армейците“ да наваксат в деня на мача. Традиционно те са по-силни в закупуването на билети в деня на мача.

Темата на този материал е друга, а именно мини-анализа на Йордан Семионков, който е написал в популярна „червена“ група в социалната мрежа Фейсбук. Публикуваме без редакторска намеса:

„Дерби идва, гледам „сини“ мечтаят. Три пъти колкото нас щели да бъдат, разгром щяло да има, „синя“ радост и още какво ли не, може да се срещне по форумите им. Успокойте се малко, бре. Къде бяхте последните години? Колко пъти бяхме повече от Вас, колко пъти Ви ударихме по 3:0, ами по 1:0, ами с гол в последната минута? Спокойни бъдете, пак ще си напълним Сектор „Г“, „В“ по традиция ще ни бъде по-рехав, но е такова моментното положение. Вие не си мислете, че „А“ ще бъде пълен само с Ваши над 1 500 – 2 000 билета ще са за журналисти, длъжностни лица и ВИП гости. Вие все пак сте шизофреници и не ви пука пишете го едно към едно. Колкото до чисто футболната страна. Възхвалявате Мъри, същия този, който Стойчо напляска преди няколко месеца. Младенов гони 9-та поредна победи срещу Левски и знайте, че сима план, таен към момента, за да направи тази победа факт и отново да празнува пред Сектор „Г“ с над 10 000 свои и да зарадва още стотици хиляди по цял свят. От там отбора ще набере самочувствие и кой знае през май, златен дубъл.“, пише запалянкото.

Анализът му макар и кратък събира огромна популярност. Десетки лайкове и коментари валят, а „червените“ го карат по-често да пуска четива в този стил.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ