Часове преди вечното дерби: Феновете на Левски побесняха заради ЦСКА (СНИМКА)

Левски - Лудогорец, Фенове, Сектор "Б"

Много неприятни емоции създадоха на феновете на Левски от маркетинговия отдел на тима преди дербито с ЦСКА в неделя (14:00), съобщава „Тема Спорт“.

„Сините“ решиха да се възползват максимално от Вечното дерби и поръчаха шалове с имената и емблемите на двата отбора, каквато е практиката в много европейски клубове.

Вместо да пожънат успех обаче, те вбесиха феновете, които не приеха името и емблемата на вечния съперник във фен артикула.

Припомняме, че доскоро от „Герена“ дори не изписваха името ЦСКА на светлинното табло по време на мачовете, а го заместваха с неутралното „гост“.

Доста от феновете са поискали обяснение от служителите в магазина, а в резултат на многото оплаквания, само за часове артикулът е бил свален от продажба и спрян за производство.

Близки до клуба разкриват, че „сините“ са били подготвили партида от над 500 броя за продажба.

Преди часове от Левски благодариха на феновете си за огромната активност покрай кампанията „Левски е вечен“, с която до момента са събрани над 560 хиляди лева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ