Носител на Купата с ЦСКА заряза треньорството заради…

Милен Радуканов, Павел Колев
IMG_9514

Бившият футболист на ЦСКА и Левски Милен Радуканов се захвана с голямо бизнес начинание. 49-годишният видинчанин, който като треньор изведе „армейците“ до спечелване на купата и суперкупата на България през 2011 г., е станал брокер на недвижими имоти. Това сподели самият той с публикация в „Инстаграм“.

„Харесвам нови предизвикателства, харесвам бизнеса с недвижими имоти!! Започвам една нова страница с партньорството си с Анастас Георгиев и „Лъки Хоум-Естейт“ ЕООД недвижими имоти. Заповядайте в нашия офис в гр. София, жк „Стрелбище“, ул. „Твърдишки проход“ 15.

Освен на ЦСКА, Радуканов е бивш треньор още на Ботев (Пловдив), Славия, Пирин (Благоевград), а за последно беше начело на Септември, но през лятото на 2020 г. беше освободен след загубения бараж за промоция в елита срещу Царско село (0:2). През миналото лято имаше спекулации, че може да поеме Левски, но това беше преди назначението на Станимир Стоилов.

Както е известно, Милен Радуканов е баща на Мадлен Радуканова, която през миналото лято стана олимпийска шампионка в Токио като част от националния ансамбъл по художествена гимнастика.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ