Божинов след завръщането си на „Герена“: Нещо велико е да скандират името ти

Септември - Левски, Валери Божинов

Нападателят на Септември София Валери Божинов говори след двубоя от SESAME Купа на България срещу Левски, загубен от неговия тим с 0:2.

Божинов не се появи в игра на стадион „Георги Аспарухов”, но остана доволен от атмосферата и феновете на Левски, които го посрещнаха с бурни овации.

„Първо да честитя победата на Левски. Поздрави за всички, най-вече за моя отбор – Септември, за младите момчета. Играха на 100% вложиха се, дадоха всичко от себе си, но за съжаление, както знаете, класата в двата отбора е различна. В съблекалнята им казах, че дадоха всичко от себе си,но понякога има и други фактори. Тези момчета имат голям потенциал и големи качества. Дай боже да си повярват още повече, съм убеден, че ще израстват и дай боже догодина да ги гледаме в efbet Лига”, коментира Божинов.

„Все още ме държат жив, защото аз не искам да спирам. Гледам тези свежи млади момчета, те ме държат да имам тази воля за тренировки, да им помагам. Аз съм осем седмици с тях и виждам голям напредък. Първите седмици бяха тежки и трудни. Надявам се г-н Чандъров да даде време на г-н Славко Матич да направи всичко възможно, този отбор да има лице. За това трябва време. В България има млади и талантливи футболисти, но им трябва повече време и да се работи с тях”, каза още той.

„Благодаря на феновете на Левски за топлото посрещане. За мен е нещо велико да скандират моето име. Поклон за феновете. Пожелавам победа на Левски срещу ЦСКА, аз ще бъда на стадиона. Надявам се в неделя да бъдат номер 1 както винаги. Сигурен съм, че стадионът ще бъде пълен и двата отбора да направят спектакъл”, допълни Божинов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ