Страж на Берое: Впечатлен съм от Петър Хубчев, нов договор не са ми предлагали

7 Dni Sport26.02.2022
Царско село - Берое, Петър Хубчев

Берое приема Ботев Пловдив в един от завързаните мачове в родното първенство.

„Мач Телеграф“ се свърза с вратаря на домакините Генадий Ганев, който сподели очакванията си от срещата, както и впечатленията си от новия треньор на отбора Петър Хубчев.

„Очаквам един двуостър мач срещу стойностен отбор, какъвто е Ботев Пд. През седмицата се подготвяхме на пълни обороти и се запознахме с играта на „канарчетата“. Те имат много качествени състезатели в редиците си и ще трябва да внимаваме. Ние излизаме всеки мач за победа, този няма да е по-различно. В първия двубой срещу Царско село допуснахме някои неточности, но успяхме да стигнем до трите точки. Направихме анализ след това и си открихме грешки, върху които работихме. Проследихме внимателно играта на Ботев и знаем какво да очакваме. Ще бъде интересен сблъсък“, сподели той.

„Договорът ми изтича през лятото, но на този етап никой не ми е предлагал нов. Не мисля, че това е важно към момента, защото съм се концентрирал изцяло върху мачовете и това, което предстои за Берое през пролетта. Кризата в отбора не ми се е отразила по никакъв начин. Не ми е повлияло това, което се случи през зимата. Работя всеки ден. Така е и при съотборниците ми. Чувствам се добре. Направихме хубава подготовка и ще гоним успехи до края на първенството.

Петър Хубчев е много добър треньор. Впечатлен съм от него и визитката му. Работил е за големи отбори. Бил е треньор на националния отбор на България, а преди време и на Левски. И той, и щабът му работят много с нас и се разбираме по отличен начин. Взискателен е и се опитва винаги да извлече най-доброто от нас. В мача с Ботев искам да зарадваме нашите привърженици с една хубава победа“, завърши той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ