Иван Бандаловски: Длъжен съм да кажа истината за ЦСКА

7 Dni Sport25.02.2022
ЦСКА - Литекс, Иван Бандаловски

Иван Бандаловски излезе с публикация в Инстаграм, чрез която дава яснота около бъдещето си.

В последните дни името му се свързваше с преминаване в ЦСКА, но Бандата категорично отрече тази информация, като призна, че едва ли отново ще облече червената фланелка, както и някоя друга.

Публикуваме текста на Бандаловски без редакторска намеса:

“Благодаря за стотиците съобщения които получих след информацията че има вариант да се върна в ЦСКА! Бях задължен да отговоря по някакъв начин. Истината е, че едва ли отново ще облека свещенната червена фланелка , както и някоя друга … въпреки че винаги бих помогнал на най-големия отбор, но последните години въпреки желанието на доста треньори и хора в клуба да се завърна това и така не се случи защото някой хора не пожелаха. Явно трябва да играем с по 11 чужденци от всички краища на света, а българите да се чувстваме като чужденци в собствената си родина и в любимия отбор да играят по 1-2 максимум, но няма проблем важното е ЦСКА да върви напред и да сме живи и здрави и аз винаги ще ги подкрепям. САМО ЦСКА!”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ