Награждават Филип Кръстев за №1 на кръга

7 Dni Sport24.02.2022
Левски - Локомотив Пловдив, Билал Бари, Филип Кръстев

Халфът на Левски Филип Кръстев ще бъде награден днес за играч №1 на ХХ кръг в Първа Лига в анкетата на Пресклуб „България“.

Атакуващият футболист ще получи наградата си на традиционната пресконференция от 12:00 часа в националния стадион „Васил Левски“. Той си заслужи наградата след силното представяне срещу Локомотив Пловдив (2:1), когато донесе победата на сините с великолепен гол в горния ляв ъгъл.

Филип Кръстев подписа с Левски по време на зимния трансферен период и набързо си спечели титулярно място в схемата на Станимир Стоилов. Халфът ще играе като преотстъпен на „Герена“ от белгийския Ломел до края сезона, припомня „Тема спорт“.

След това сините ще водят допълнителни преговори за удължаване на наема. Юношата на Славия подписа с Манчестър Сити през лятото на 2020 година, след което бе пратен да се обиграва в Ломел, а след това следват престои във френския Троа и нидерландския Камбуур. В началото на тази година Кръстев реши да се завърне в България и подписа с Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ