Коловати атакува Гонзо: Дано не оправи целия футбол като Левски

7 Dni Sport23.02.2022
Илиан Стоянов - Коловати,

Илиан Стоянов-Коловати, който е един от явните критици на Борислав Михайлов и сегашното управление на БФС, заяви, че друга легенда на Левски – Георги Иванов е взет на работа във футболната централа най-вече да помага с гласове на конгреса.

„Гонзо се явява острието на Боби Михайлов в предизборната борба за БФС. Обажда се на клубове, но не да си презентира програмата, дето я няма, а да води кампания. Не е ясно точно с каква цел го назначиха, но ще видим с тези обещания за пари на малките клубове… Смятам, че Георги не е запознат с материята, и се съмнявам, че е прочел правилниците на БФС, които май са четени само от тези, които са ги писали. В Левски неуспешно се правеше на директор, да видим дали сега ще е така, дано не оправи целия футбол като Левски“, каза от Япония Стоянов пред „Тема Спорт“.

„Самият той доста мъгляво обясни защо е напуснал Локо Пловдив. Аз обаче знам защо. Истината е, че Гонзо не напусна Локо Пловдив, а го напуснаха. Обаче от клуба запазиха достойнство и замълчаха по въпроса защо му отвориха вратата и го призоваха да я затвори от външната страна“, добави Коловати.

„Чудя се на много от моите бивши съотборници, както и на други играчи, дори национални футболисти от моето поколение. Ако Димитър Бербатов спечели конгреса и стане президент на БФС, ще му счупят телефона. А сега къде са, каква им е позицията, харесва ли им как се ръководи българският футбол?! Аз започвам 18-а година в Япония и знам какво е честност и почтеност. Просто искам доброто да победи пошлото. Всички ходят на европейски и световни първенства, а ние при Боби Михайлов сме телевизионни зрители. Феновете на Левски като скандират срещу БФС, показват, че не са глупави. Но Сираков какво? Два дни след конгреса казва – ама не вярвам да има промяна. Всичко съсипаха, даже и треньорската школа. Мои набори ходят в Босна да изкарат лиценз“, завърши Илиан Стоянов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ