Стилиян Петров започна обиколката из страната при голям интерес

стилиян_петров

При изключително голям интерес премина първата среща на Стилиян Петров за предстоящия конгрес на БФС на 18-и март. На стадиона в село Дреновец (област Видин) Петров и други хора от кандидат-президентския екип на Димитър Бербатов бяха посрещнати по традиционния български обичай – с питка и мед, съобщиха на страницата на едноименния футболен клуб.

Кметът на община Ружинци Александър Александров връчи почетен плакет и грамота от общината на един от най-известните български футболисти и рекордьор по брой участия в националния отбор Стилиян Петров. На срещата присъстваха също така кметицата на селото и почетен президент на третодивизионния ФК Дреновец Надя Иванова, новият президент на отбора – Евтим Евтимов.

На разговора Стилиян Петров запозна многобройната публика с плана за управление на БФС на кандидат-президента Димитър Бербатов. Но най-доволни от срещата останаха малките деца и ученици, които след края на срещата поиграха футбол с големия Стан Петров и екипа му.

Малко по-рано през днешния ден Стилиян Петров имаше друга среща – във Видин.

„Благодарим на футболните клубове от област Видин за сериозния интерес и ползотворната дискусия!, се казва в съобщение на официалната платформа на кандидат-президентския екип на Бербатов „Р-Еволюцията е тук“.

Петров и другите хора от екипа на бившия централен нападател представи пред футболната общност в областта нови ключови точки от стратегията за промяна и развитие на българския футбол.

Следващите две срещи на Стилиян Петров ще бъдат на 23-и февруари. Първата среща е в Габрово с футболните клубове от региона. Същия ден, но в друг начален час, бившият полузащитник на Селтик (Шотландия) и Астън Вила (Англия) ще представи идеите си пред футболните клубове във Велико Търново. А както е известно, утре Димитър Бербатов и Стилиян Петров ще имат разговор-дискусия с клубовете от София.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ