Наш вратар, отрязал Уест Хям, се впусна в битката за голямата награда в Сървайвър

Ивайло-Крушарски-ivailo-krusharski

Вратарят Ивайло Крушарски, който преди няколко години се оказа в школата на Уест Хям и отказа да играе в Англия, е един от двайсетте смели мъже и жени в дългоочаквания нов сезон на „Сървайвър“ по bTV, което стартира тази вечер. Всички те ще се изправят на ръба на възможностите си и ще се борят на предела на силите си, за да оцелеят и завладеят зрителите на риалити шоуто под мотото „Скритият идол”.

Сред дивата и екзотична природа на Филипините, участниците ще преживеят тежки изпитания и непредсказуеми обрати. Решени да победят, те ще докажат, че триумфът е въпрос не само на физическа сила, но и на стратегия и находчивост.

Сред участниците, които ще се състезават за най-голямата награда в българския тв ефир от 150 000 лева, са още учителят от НСА Денис Христофоров и фитнес треньорът Иван Георгиев.

Много от участничките в новия сезон на приключенското риалити са посветени на спорта – футболната съдийка и модел Джулиана Бутракова, треньорката по бокс Маргарита Чанева, фитнес инструкторката и актриса Йоана Върбичкова и лекоатлетката Карин Околие. В тежките физически и психически изпитания сред суровите джунгли авантюристичен дух и стремеж към победа в предаването ще демонстрират и две шампионки – по джиу джитцу Мила Савова и по бодибилдинг Ивана Микова.

През 2018 година вратарят Ивайло Крушарски проведе предсезонна подготовка с Локомотив (Пловдив), но тогавашният треньор Бруно Акрапович предпочете да го освободи и да покани хърватски вратар. Така Крушарски се оказа без отбор и тренира за 20 дни в Англия с втория тим на Уест Хям, но отказва да играе с отбора до 23 години в по-долна дивизия и се прибира в България. В своята кариера той е играл за Пирин (Разлог), Спартак (Варна), Локомотив (Мездра) и Локомотив (Горна Оряховица).

„Тренирах с втория отбор отбор на Уест Хям близо 20 дни. Нещата вървяха добре и треньорът на вратарите ме харесва и даже ме похвали за бързината и реакциите ми. Основно тренирах и поддържах форма с тях, но не можех да играя за тях, защото са до 23 години. Предложението, което той ми направи бе да ме изпрати в по-долна дивизия и да ме следят. Мислих върху него, но го отказах и се прибрах в България с надеждата, че тук с отварянето на трансферния прозорец ще си намеря отбор от Първа или Втора професионална лига”, сподели тогава Крушарски.

Въпреки че споделя една и съща фамилия с боса на Локомотив Пловдив Христо Крушарски, между стража и бизнесмена няма роднинска връзка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ