Босът на Септември със страхотен жест към Левски

румен чандъров

Президентът на Септември София Румен Чандъров заяви пред dsport, че е решил да домакинства на стадион „Георги Аспарухов“ в предстоящия четвъртфинален мач за Купата на България срещу Левски. Срещата е на 2 март. За тази вероятност се заговори още през есента, когато бе теглен жребият.

„Правим жест и реших да играем четвъртфинала за Купата срещу Левски на стадион „Георги Аспарухов“. Имаше и други варианти, като на стадиона в Бистрица или на националния стадион „Васил Левски“, но прецених, че за моя отбор и най-вече за младите ми футболисти да играят пред пълните трибуните на „Георги Аспарухов“, това ще е само от полза за тяхното бъдещо развитие“, коментира Чандъров.

„Не очаквам да бъда атакуван за това свое решение, защото то не е прецедент в българския футбол. Наскоро Хебър домакинства на „Българска Армия“ срещу ЦСКА за Купата. Разбрах, че Валери Божинов е бил на трибуните на мача Левски – Локомотив Пловдив, сега ще му се отдаде възможност и да бъде на терена и ще му позволя да не се радва, ако вкара победен гол за нас“, добави той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ