Шеф в Левски с важно искане преди мача с ЦСКА 1948

Упавителен съвет Левски, Даниел Боримиров, Иво Ивков, Наско Сираков

Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров говори пред медиите на „Герена“. Той каза, че „сините“ нямат желание да гостуват в Бистрица на ЦСКА 1948 в следващия кръг, а искат срещата да се проведе на Националния стадион „Васил Левски“. Също така на „Герена“ очакват и решението къде ще се проведе срещата със Септември (София) за Купата на България следващата седмица.

„Искам да благодаря на всички фенове, които дойдоха на мача и бяха съпричастни към празника ни и отдаването на почит на нашия патрон. Едно голямо благодаря на всички привърженици, които дойдоха в този ден. Отборът оправда техните очаквания срещу Локомотив (Пловдив) (2:1)“, каза Боримиров.

„Вярвам, че с работа и постоянство ще оправдаем доверието на феновете. Това е начинът да ги върнем отново на стадиона, това е целта ни. Феновете ще бъдат нашият 12-ти играч или да кажа така – вторият по големина спонсор след Palms Bet. Водим разговори със сериозни фирми и очаквам в близко бъдеще да обявим нови сделки“, съобщи легендата.

„Все още нямаме яснота къде ще играем с ЦСКА 1948. Те имат лиценз да играят в Бистрица, но тъй като претендират, че са автентичното ЦСКА, а знаем, че дербитата с ЦСКА са се играли на Националния стадион, предполагаме, че г-н Найденов ще вземе правилното решение. Колкото по-бързо вземат решение – толкова по-добре. Мисля, че доста фенове ще дойдат на този мач и приходите ще са изцяло за тях. Утре ще разберете какво е решението за двубоя от 1/4-финалите за Купата със Септември (София)“, каза още Боримиров.

„Станимир Стоилов правилно и точно каза, тъй като повечето от младите ни футболисти, които играха в този мач бяха стъписани, потенциалът им е друг. Видяхме го на контролите в Турция. Ще направим анализ и за това, което е необходимо, за това ще бъдат използвани парите. В края на март предстои да вземем лиценз, така че ще направим всичко възможно да го вземем. Наско Сираков ще разговаря с г-н Божков. Проведохме няколко срещи със Спас Русев и мисля, че след 2-3 седмици ще разберете повече информация от тях“, добави председателят на Управителния съвет на Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ