Георги Минчев с огромен жест към Локо Пловдив

7 Dni Sport21.02.2022
Георги Минчев,

Нападателят Георги Минчев, който бе трансфериран от Локомотив Пловдив в латвийския Рига, се раздели с феновете чрез емоционално видео на сайта на клуба.

„Мисля, че това е една крачка напред в моята кариера, която се надявам да е трамплин и да ми донесе успехи занапред. Още в първия мач, който изиграх за Локомотив, спечелихме Суперкупата на България. Имах незабравими моменти с този клуб – както гола ми срещу Тотнъм, така и този срещу вечния съперник Ботев, разбира се, и хеттрика ми срещу ЦСКА. Този клуб винаги ще ми е на сърце“, призна Минчев.

„Оставям доста приятели тук. Благодаря за незабравимите мигове, невероятната публика, която винаги ме подкрепяше, както и на всички треньори, които проявиха разбиране към мен и не на последно място на моите съотборници, без които нямаше да постигна тези успехи, както и да направя този трансфер. Не казвам сбогом, а довиждане. Ще продължа да подкрепям отбора във всеки един момент. Завинаги един от Вас! Само Локо!“, каза Минчев.

Българският национал вече дебютира за новия си тим, като игра едно полувреме в контролата с Шахтьор Донецк.

От Локо Пд благодариха на Минчев и му пожелаха успехи на латвийската и европейската сцена.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ