Адвокатът на ЦСКА проговори след поредната забрана от ФИФА

станислав трендафилов

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира появилата се днес новина за повторна забрана от ФИФА върху трансферите на „червените“. Той заяви, че се водят преговори с някои от играчите, на които ЦСКА дължи пари, и е оптимист за крайния изход на ситуацията.

„Собствениците, както знаете, казаха, че ще изплатят всички задължения, които ЦСКА има, само и само клубът да върви напред.

Аз не се притеснявам, водим преговори в момента с част от играчите, за които сме осъдени. Не искам да конкретизирам с кого, но съм уверен, че нещата ще се случат добре.

Както миналия път се справихме в рамките на два дни, макар че на адвокатите на въпросното лице Бенжелюн им трябваха четири дни да си видят плащането, така ще е и сега. Разчитаме на ръководството, на г-н Ганчев, на г-н Стоичков, на г-н Инджов, така че аз притеснения в тази насока нямам.

Водим преговори, имаме предвид възможните санкции от ФИФА, но ситуацията е такава, че гледаме да защитим максимално интереса на клуба в тази тежка ситуация.

Моята увереност идва от там, че ръководството обяви, че всички подобни задължения ще бъдат удоволетворени. От момента, в който г-на Ганчев, г-н Инджов и г-н Стоичков поеха ръководството на клуба, каквото ми е казано като юридически факти е било така. Нямам основание сега да се съмнявам, че нещо различно ще се случи“, заяви Трендафилов пред агенция Блиц.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ