Стойчо Младенов размаха пръст на Греъм Кери

7 Dni Sport18.02.2022
Бодьо/Глимт - ЦСКА, Греъм Кери

Не е сигурно, че в титулярния състав на ЦСКА за двубоя със Славия ще попадне и един от най-важните футболисти през есента Греъм Кери, пише „Тема спорт“. Ирландецът бе като прероден, след като Стойчо Младенов пое ЦСКА  и го премести зад гърба на централния нападател. Вкара ключови попадения и бе с главна роля при влизането в груповата фаза на Лигата на конференциите.

От средата на есенния полусезон обаче формата на Кери постепенно започна да спада, а впоследствие стана ясно и че има сериозен проблем в семейството му. Именно заради него левичарят пропусна последните декемврийски мачове на ЦСКА , а след това се забави с присъединяването към лагера на тима в Турция.

Кери бе сред най-слабите на терена в двубоя с Локомотив София и треньорът Стойчо Младенов умува дали да не го остави на резервната скамейка в гостуването на Славия. При такъв вариант армейците ще играят без типичен плеймейкър, както бе при победата над Лудогорец.

В средата на терена ще си партнират Лам и Юга, малко пред тях ще действа Мухар, а Кох и Матей ще формират централната двойка защитници. Както е известно, Жеферсон пропуска срещата заради наказание.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ